Blog

Egy új és különleges felfedezés – K2 ásvány eredete

A K2 kő egy viszonylag új és rendkívül szokatlan felfedezés, amely kellemes a szemnek, felemelő a léleknek, és éppoly félelmetes, mint a távoli, hófödte hegy, amelyről a nevét kapta. Az ásványt a világ második legmagasabb csúcsának, a K2-nek a lábánál bányásznak, Pakisztánnal és Kínával határos.

2024.01.01 12:38
Anna Ásványbolt
Anna Ásványbolt
Horoszkóp és az ásványok - Bevezetés

Az ásványokat így az ásványékszereket is gyakorta a viselő csillagjegye alapján kerül kiválasztása. A következőkben a csillagjegyeket, a hozzájuk társított alapásványokat, azok tulajdonságait fogjuk áttekinteni. A cikk segítséget fog nyújtani azoknak, akik a csillagjegyekkel, spiritualitással most kezdenek ismerkedni. Jó olvasaást kívánunk!

2023.12.19 21:36
Anna Ásványbolt
Anna Ásványbolt
2024-es év ásványa: Kék Kianit

Az ásványok világában minden év egyedülálló és különleges, ez alól 2024 sem kivétel. Ahogy hivatalosan is megkezdjük a Vízöntő korszakát, a magas vibrációjú Kék Kianit 2024-ben lesz az év kristálya. Ez a kő elősegíti a spirituális terjeszkedést, ahogy a Szaturnusz és a Neptunusz a Halak évéből és az átalakuló Plútón keresztül a Vízöntőbe lép. A cikkben ezt a vonalat követbe a Kék Kianitot fogjuk bemutatni. Jó olvasát kívánunk!

simplepay_hu_v2