Rózsakalcit

Raktárkészlet: 1 db
Rózsakalcit
A rózsakalcit köztudott, hogy béketeremtő és megnyugtató energiával rendelkezik. Használható az önszeretet, a béke és az együttérzés érzéseinek elősegítésére, így nagyszerű választás azok számára, akik az érzelmi jólétüket szeretnék erősíteni.
Rózsakalcit
4 900 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Tömeg
Tömeg
Részletek
A Rózsakalcit bizonyítottan pozitív hatással van a testre és az elmére, amikor a stressz enyhítéséről van szó. Segíthet csökkenteni a szorongást és elősegítheti a relaxációt, így értékes eszköz lehet a krónikus stresszel küzdők számára.

A Rózsakalcit arról is ismert, hogy képes támogatni a szívcsakrát. Segíthet megnyitni ezt az energiaközpontot, és elősegítheti a szeretet és az együttérzés érzétét, ami különösen hasznos lehet azok számára, akik szívvel kapcsolatos problémákkal küzdenek.

A rózsakalcit szelíd kő, amely az önszeretetet és az együttérzést ösztönzi. Segít elengedni a haragot és a bűntudatot, amit esetleg önmagunkkal szemben érzünk, és helyette szeretettel, elfogadással és békével tölt el bennünket. Ez teszi a rózsakalcitot kiváló kővé az öngyógyításhoz és az önértékelési és önbecsülési problémák feldolgozásához.

A Rózsakalcit a szívcsakrához való kapcsolódásra is használható az öröm, a boldogság és a szeretet érzéseinek elősegítésére.

A víz elemhez társítva a rózsakalcitról azt mondják, hogy erőteljes energiaerősítő, és más kristályok hatékonyságának növelésére is használható. Úgy tartják, hogy az érzelmek megnyugtatásában és a relaxáció elősegítésében is hasznos.
A Rózsakalcit a rózsaszín különböző árnyalataiban fordul elő, a halványtól a mély rózsaszínig. Ez egy kalcium-karbonát, amely jellemzően Mexikóban, Peruban és az Egyesült Államokban található.

A rózsakalcit használható a negatív energiák és érzelmek, például a szomorúság vagy a harag eltávolítására. Emellett jó kő mind a fizikai, mind az érzelmi gyógyításhoz. A rózsakalcit segíthet abban, hogy vágyaidat valósággá nyilvánítsd azáltal, hogy bízol az élet folyamatában.

Forrás: https://www.crystaldigest.com/crystals/rose-calcite/
Adatok
Raktárkészlet
1 db
Cikkszám
0000332
Tömeg
0,085 kg
Tömeg
7,3 cm magas
simplepay_hu_v2