Kék Aragonit obeliszk

Raktárkészlet: 1 db
Kék Aragonit obeliszk
Kék Aragonit obeliszk
Kék Aragonit obeliszk
Kék Aragonit obeliszk
A Kék Aragonit arról ismert, hogy arra inspirálja az embereket, hogy többet tudjanak meg önmagukról, így betekintést nyerhetnek saját személyes útjukba. Elősegíti a kreativitást és segít új ötletek megvalósításában. A Kék Aragonitot használhatjuk meditációban, vagy elhelyezhetjük az otthonunk olyan területén, ahol szeretnénk elősegíteni a pozitív energiaáramlást.
Kék Aragonit
5 900 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Méret
Tömeg
Részletek
Az aragonit egy kalcium-karbonát ásvány, amely különböző színekben alakul ki, többek között kék, zöld, barna és sárga színben. A kék aragonit metamorf, üledékes és vulkáni kőzetekben található. Az aragonit Mohs-keménysége 3,5-4. A kövek a világ számos pontján megtalálhatók, többek között Nambiában, Spanyolországban, Marokkóban, az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban.

A kő rezgése segít az érzelmek csillapításában és a nyugalom érzésének előidézésében. A kék aragonit hasznos lehet azoknak, akik túlterheltnek, stresszesnek vagy szorongónak érzik magukat. A kő segíthet a kommunikáció és az önkifejezés elősegítésében is.

Ezekről a gyógyító kristályokról úgy gondolják, hogy inspirálják a kreativitást, új ötleteket hoznak, és segítenek az embereknek abban, hogy többet tudjanak meg önmagukról. A kék aragonitot használhatjuk meditációban, vagy elhelyezhetjük az otthonunk olyan területén, ahol a pozitív energiaáramlást szeretnénk elősegíteni.

Forrás: Crystal Digest
Adatok
Raktárkészlet
1 db
Cikkszám
0000238
Méret
7,5 - 8,5 cm
Tömeg
0,08 kg
simplepay_hu_v2