Vörös Hematoid csúcs

Raktárkészlet: 1 db
Vörös Hematoid csúcs
Vörös Hematoid csúcs
Vörös Hematoid csúcs
Vörös Hematoid csúcs
Vörös Hematoid csúcs
Vörös Hematoid csúcs
Úgy tartják, hogy javítja a vérkeringést, elősegíti az önbecsülést és a belső erőt. Földelésre és védelemre is használják, valamint ideális kő meditációhoz vagy a mindennapi viseléshez.
Vörös Hematoid kvarc
3 900 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Méret
Tömeg
Részletek
A hematoid kvarc, más néven "hematit kvarc" vagy "haematoid kvarc," olyan kvarcváltozat, amely hematit zárványokat tartalmaz, amelyek a vörös vagy vörösesbarna színt eredményezik. Ezek a zárványok tűszerű vagy gömb alakú formát ölthetnek. A hematoid kvarcot gyakran használják ékszerekben és más dekoratív tárgyakban, valamint földelő és kiegyensúlyozó tulajdonságokkal bír, amelyek jótékony hatással lehetnek a viselőjére.

A hematoid kvarc képződése egy természetes folyamat eredménye, amelyet vasban és más ásványi anyagokban gazdag folyadékok okoznak, amelyek a kőzet belsejében lévő zsebekbe záródnak. Az idő múlásával a csapdába esett ásványi anyagok szilárdulni kezdenek, és vörös kristálycsoportokat hoznak létre.

Néhány kristály élénkebb és intenzívebb vörös színű lehet, míg mások csak vöröses árnyalatot mutatnak. A kövek változatosak! Csiszolva kiemelésre kerül egyedi színük és mintázatuk.

A hematoid kvarc számos helyen megtalálható a világon, beleértve Brazíliát, Spanyolországot és Kínát.

Emellett erős gyógyító kőnek is tekintik. Úgy tartják, hogy javítja a vérkeringést, elősegíti az önbecsülést és a belső erőt. Földelésre és védelemre is használják, valamint ideális kő meditációhoz vagy a mindennapi viseléshez.

Adatok
Raktárkészlet
1 db
Cikkszám
0000251
Méret
7,5 cm magas
Tömeg
0,076 kg
simplepay_hu_v2