Turmalin splitteres karkötő

Turmalin splitteres karkötő

A turmalin splitteres karkötő egy kivételesen elegáns és energetikai előnyöket nyújtó ékszer, amely ideális választás lehet mindazoknak, akik szeretnék kombinálni a divatot és az alternatív gyógyászat pozitív hatásait.

 

A fekete turmalin splittereknek köszönhetően ez a karkötő különleges védelmet biztosít az elektromágneses sugárzás ellen, így kiváló választás azoknak, akik sok időt töltenek elektronikus eszközökkel. A turmalin energetikai tulajdonságai a negatív energia eltávolításában és az energetikai pályák tisztításában rejlenek, így segíthet a stressz csökkentésében és az életenergia fokozásában.

 

Ezenkívül a karkötő kifinomult dizájna és a turmalinok szépsége egyaránt elősegíti a harmóniát és az egyensúlyt.

Dupla szálú ipari gumi
Turmalin
790 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

A turmalin egy ásvány, amelynek különleges fizikai és energetikai tulajdonságai miatt számos pozitív hatást tulajdonítanak. Ezen kristályok többféle színben megtalálhatók, például fekete, rózsaszín, zöld és kék árnyalatokban, és a test és a lélek kiegyensúlyozására egyaránt képesek.

Energetikai szempontból a turmalinokat gyakran használják a testben lévő negatív energia eltávolítására és az energiapályák tisztítására. Ezek az ásványok segíthetnek csökkenteni a stresszt és a feszültséget, miközben javítják a szellemi éberséget és a koncentrációt.

Az elektromágneses sugárzásnak való kitettségünk napjainkban jelentős, és a turmalinokat gyakran hordják vagy alkalmazzák, hogy védjenek az elektromágneses tér negatív hatásaival szemben. Ezáltal segíthetnek a szervezetünknek egyensúlyban maradni és megelőzni a káros hatásokat.

A turmalinoknak különleges kapcsolatuk van a gyógyító energiákkal, és sokan úgy vélik, hogy segíthetnek az immunrendszer erősítésében és a test öngyógyító képességeinek aktiválásában. Emellett a turmalinokat gyakran alkalmazzák meditáció során is, mivel segítenek mélyebb kapcsolatot kialakítani a szellemi síkokkal.

Összességében a turmalinok széles körű előnyei miatt népszerűek az alternatív gyógyászatban és az energiahealing területén, és sokan hisznek abban, hogy hordásuk vagy használatuk révén javíthatják az életminőségüket és a belső egyensúlyukat.

Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
0000203
simplepay_hu_v2