Tigrisszem nyaklánc

Tigrisszem nyaklánc
Tigrisszem nyaklánc
Tigrisszem nyaklánc
Tigrisszem nyaklánc
Tigrisszem nyaklánc
Tigrisszem nyaklánc
A Tigrisszem nyakláncok széles választékban kaphatóak, különböző hosszúságokkal és stílusokkal. Ez a különleges ásvány és az általa nyújtott elegáns megjelenés miatt kiváló választás mindennapi viseletre vagy különleges alkalmakra.
Nemesacél sodrony
Tigrisszem
10 mm
8 900 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

A Tigrisszem egy kvarckő, amely jellegzetes aranysárga, vörös és barna csíkokkal rendelkezik, hasonlítva egy tigris szemére, ami a nevét adja neki. Az ásványkutatásban és a hagyományos gyógyászatban számos pozitív hatást tulajdonítanak a tigrisszemnek.

Önbizalom és belső erő: A Tigrisszemhez kapcsolódó leggyakoribb hatások közé tartozik az önbizalom és a belső erő megerősítése. Úgy gondolják, hogy ez az ásvány segíthet abban, hogy az egyén megerősítse az önbecsülését, és jobban megbirkózzon az élet kihívásaival.

Stressz és szorongás csökkentése: Segíthet a stressz és a szorongás csökkentésében, valamint az érzelmi stabilitás megteremtésében. Számos ember használja ezt az ásványt, hogy megnyugtassa az elmét és lelkét a mindennapi stresszes helyzetekben.

Koncentráció és céltudatosság: Hatással lehet a koncentrációra és a céltudatosságra. Azt mondják, hogy támogatja az egyén tervezési és végrehajtási képességét, valamint növelheti a motivációt és a kitartást.

Védelmi ásvány: Egyes hagyományok szerint a tigrisszem erős védelmi ásvány. Úgy tartják, hogy segít elhárítani a negatív energiákat és a rossz szándékokat, valamint véd az energetikai kimerültségtől.

(Az ásványok és kristályok hatásaival kapcsolatos információk többnyire a hagyományos népi gyógyászatból, vallásos hagyományokból vagy az alternatív gyógyászatból származnak, és nem alapulnak szilárd tudományos bizonyítékokon. Az ásványok és kristályok használata önmagában nem helyettesítheti az orvosi kezeléseket. Ha valaki egészségügyi problémával vagy betegséggel küzd, mindig konzultáljon szakképzett orvossal vagy egészségügyi szakemberrel, és kövesse az általuk ajánlott kezelési tervet.)

Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
000004
simplepay_hu_v2