Tigrisszem életfa (szerencsefa)

Tigrisszem életfa (szerencsefa)
Tigrisszem életfa (szerencsefa)
Tigrisszem életfa (szerencsefa)
Tigrisszem életfa (szerencsefa)

Az Életfa egy szimbolikus kép, amely számos kultúrában és vallásban megtalálható, és különböző jelentésekkel rendelkezik. A spirituális értelemben vett Életfa több dimenzióban is értelmezhető, és az élet, az egység, a növekedés, a spirituális fejlődés és a kapcsolódás különböző aspektusait szimbolizálja.

1 800 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

Az Életfa rendszerint a földdel kapcsolatba hozott fa, amelynek gyökerei a föld mélyén, míg ágai és levelei a levegőben terülnek el. Ez a kapcsolat a természettel és a Föld anyagi és spirituális dimenzióival szimbolizálja a létezésünket és kapcsolatunkat a környezettel.

 

Az Életfa általában összekapcsolódik az élet és a halál körforgásával is. A levelek és virágok elhullása, majd új hajtások növekedése az élet és halál természetes körforgását szimbolizálja, és segít elfogadni az élet változékonyságát és múlandóságát.

 

Tigrisszem:

A Tigrisszem ásvány szellemi egyensúlyt teremthet, stresszt enyhíthet, félelmeket és szorongásokat csökkenthet, hozzájárulva a belső békéhez és harmóniához. Továbbá, gyakran használják szerencseásványként vagy pénzügyi prosperity eszközként, növelve a gazdasági helyzetet és támogatva az anyagi területen való jobb teljesítményt.

Az ásvány energiája segítheti a kreativitást és ötletességet, inspirációt adhat, valamint új perspektívákat segíthet felfedezni.

Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
000093
simplepay_hu_v2