Szugilit splitteres karkötő

Szugilit splitteres karkötő
Szugilit splitteres karkötő
Szugilit splitteres karkötő
Szugilit splitteres karkötő

Az exkluzív szugilit karkötőink a természet ritkaságával és a splitterek művészi elrendezésével egyesülnek, hogy egyedi stílust és pozitív energiát hordozzanak.

A Szugilit karkötőink ideálisak lehetnek azoknak, akik a magas rezgésű energiát és a védelmet keresik. Az ásvány hatékonyan támogathatja az energetikai egyensúlyt és segíthet az érzelmi stabilitás elérésében.

Dupla szálú ipari gumi
Szugilit
5 900 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A Szugilit, mint ritka ásvány, kivételes és rendkívüli energetikai tulajdonságokkal rendelkezik. A lila színű és szilárd szerkezetű kő nem csupán a természet szépségét tükrözi, hanem pozitív hatásai révén számos előnnyel járhat az emberi test, elme és lélek számára.

Az egyik fő tulajdonsága a magas rezgési szint, amely a szugilitot az energiatöltés és az auratisztítás egyik kiváló eszközévé teszi. Az ásvány hatékonyan segíthet az energetikai blokkok feloldásában, hozzájárulva az egyensúlyhoz és a belső harmóniához.

A Szugilitnak erős védő tulajdonságai is vannak, ami segíthet az érzékeny egyéneknek a külső negatív energiák elleni védelemben. Emellett az ásvány támogathatja a stressz csökkentését és az érzelmi stabilitás elérését.

Számos hagyomány és kultúra szerint a Szugilitot az intuíció fokozására és a spirituális tudatosság emelésére is használják. Meditáció során segíthet elmélyíteni a kapcsolatot a magasabb tudatossággal, és elősegítheti az önreflexiót.

Adatok
Cikkszám
0000200
simplepay_hu_v2