Szodalit nyaklánc

Szodalit nyaklánc
A Szodalit egy gyönyörű, kék ásvány, amely a holdfényes éjszakai égboltot idézi fel. A nyaklánc alapját csiszolt Szodalit kövek alkotják, amelyek gazdag kék árnyalatukkal és fehér csíkozottságukkal lenyűgözik viselőjüket.
Szodalit
5 500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek
A Szodalit egy gyönyörű kék ásvány, amely számos pozitív hatást tulajdonítanak neki a kristálygyógyászat és a spirituális gyakorlatok terén:

Kommunikáció és kreativitás: A Szodalit ásvány segíthet erősíteni a kommunikációt és az őszinte kifejezést. Az érzelmi megnyilvánulásban is segíthet, ami elősegítheti az egészséges kapcsolatok kialakítását. Emellett támogathatja a kreativitást és az inspirációt.
Érzelmi egyensúly: Kapcsolódik az érzelmi egyensúlyhoz és a belső békéhez. A stressz és szorongás enyhítésében segíthet, valamint támogathatja az érzelmi hullámzások kezelését.
Önérvényesítés: Segíthet abban, hogy az egyén határozottabban lépjen fel és álljon ki saját igazságaiért. Erősítheti az önbecsülést és az önbizalmat.
Spirituális támogatás: A Szodalit ásvány használatával mélyebb spirituális kapcsolatot alakíthat ki magával és a környezetével. Meditáció és elmélkedés során segíthet elérni a belső békét és a magasabb tudatosságot.
Adatok
Cikkszám
000021
simplepay_hu_v2