Világító Ametiszt szerencsefa

Raktárkészlet: 1 db
Világító Ametiszt szerencsefa
Világító Ametiszt szerencsefa
Világító Ametiszt szerencsefa
Világító Ametiszt szerencsefa
Világító Ametiszt szerencsefa
Világító Ametiszt szerencsefa
Elemmel működő Világító Ametiszt szerencsefa üveggömb. 12 cm magas, 8 cm széles, 8 cm mély
4 000 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek
Az ametiszt egy olyan ásvány, amely számos pozitív hatással rendelkezik az emberi testre, elmére és lelkire.


Nyugtató és stresszoldó hatás: Az ametisztnek gyengéd és megnyugtató energiái vannak, amelyek segíthetnek csökkenteni a stresszt és a szorongást. A követ sokan meditációhoz használják, hogy segítsenek megnyugodni és a belső békét megtalálni.
Az elme tisztítása és éberség növelése: Az ametiszt hatásának egyik fontos része az elme tisztítása és az éberség növelése. Egyesek úgy gondolják, hogy segít megszabadulni a negatív gondolatoktól és a zavaró érzelmektől.
Intuíció és spirituális fejlődés támogatása: Spirituális szempontból is jelentős hatásai lehetnek. Segíthet fejleszteni az intuíciót és támogatni a spirituális fejlődést, ami lehetővé teszi a mélyebb önismeretet és a lelki növekedést.
Szeretet és empátia: Az ametisztnek híresen az "univerzális szeretet köve" jelzőt is adták. Azt tartják, hogy erősíti a szeretetet, az empátiát és segít az együttérzés kifejezésében.
Álommunka és alvásminőség javítása: Az ametiszt használata sokak szerint javíthatja az álommunkát és az alvásminőséget. Pihentető hatásával hozzájárulhat a jobb alváshoz és a regenerálódáshoz.

(Az ásványok és kristályok hatásaival kapcsolatos információk többnyire a hagyományos népi gyógyászatból, vallásos hagyományokból vagy az alternatív gyógyászatból származnak, és nem alapulnak szilárd tudományos bizonyítékokon. Az ásványok és kristályok használata önmagában nem helyettesítheti az orvosi kezeléseket. Ha valaki egészségügyi problémával vagy betegséggel küzd, mindig konzultáljon szakképzett orvossal vagy egészségügyi szakemberrel, és kövesse az általuk ajánlott kezelési tervet.)
Adatok
Raktárkészlet
1 db
Cikkszám
0000255
simplepay_hu_v2