Szelenit tulipán

Szelenit tulipán
Szelenit tulipán
Szelenit tulipán
Szelenit tulipán
Szelenit tulipán
Szelenit tulipán

A szelenit tulipán faragvány nemcsak dekoratív, hanem pozitív energiával is teli, ami segíthet a tisztaság és a harmónia megteremtésében otthonában vagy irodájában. A faragványok lehetővé teszik, hogy egy kis spirituális emlékeztetőt tartsanak maguk mellett, amely emlékezteti Önt a magasabb energiák jelenlétére és védelmére.

6 900 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A szelenit ásvány, amely az anhidrit nevű ásványból keletkezik, hófehér vagy áttetsző színű kristályok formájában fordul elő, és gyakran kapcsolódik a nyugalomhoz, a tisztasághoz és a spirituális fejlődéshez. A szelenitnek számos lehetséges hatása van, amelyek között megtalálható:

Nyugalom és relaxáció: A szelenit ásvány hozzákapcsolódik a nyugalomhoz és a stressz csökkentéséhez. Sokan használják meditáció során, hogy elérjék a mentális béke és relaxáció állapotát.

Energiaszint növelése: Segíthet növelni az energiaszintet és az általános vitalitást. Az ásványhoz való közelítés frissességet és éberséget hozhat.

Negatív energia eltávolítása: Híres arról, hogy képes elnyelni és megtisztítani a környezetet a negatív energiáktól, beleértve a mérgező gondolatokat és érzéseket is.

Mentális tisztaság: A szelenit segíthet a gondolatok tisztításában és megnyugtatásában, elősegítve a mentális éberséget és a koncentrációt.

Spirituális fejlődés: Gyakran használják spirituális meditációk során, hogy segítsen a mélyebb spirituális megértés elérésében és a spirituális fejlődés elősegítésében.

Kommunikáció: A szelenit hozzákapcsolódik a kommunikációhoz és a szellemi értelemben vett érintkezéshez, és segíthet a jobb kapcsolatok kialakításában és fenntartásában.

Bőség és jólét: Néhány hiedelem szerint a szelenit elősegíti a bőséget és a gazdagságot az élet különböző területein, például pénzügyekben és személyes sikerekben.

Alvássegítés: A szelenit segíthet nyugodt alvást és pozitív álmokat elérni, így sokan az éjjeli szekrényük mellett tartják.

Adatok
Cikkszám
000124
simplepay_hu_v2