Rutilkvarc nyaklánc medállal

Rutilkvarc nyaklánc medállal

A rutilkvarc egy érdekes és gyönyörű ásvány, amely kvarc és rutil ásványi anyagok kombinációjából áll. Belső részén szépen elrendeződött arany- vagy vörösréz tűk láthatóak. Ezek a tűk, amelyek a rutil nevű ásványi anyagból származnak, csodálatosan csillognak és ragyognak a kvarcban, ami gyönyörű hatást eredményez.

Rutilkvarc
3 500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

A rutilkvarcot hiedelmek és ezoterikus nézetek szerint számos pozitív hatással ruházzák fel. Ezek közül néhány:


Energia és vitalitás: A rutilkvarc energetizáló hatással bír, és segíthet fokozni az életerőt és vitalitást. Úgy tartják, hogy támogatja az energiaszint növelését és a testi-lelki egyensúly megteremtését.
Intuíció és spirituális fejlődés: A rutilkvarc az intuíciót és a spirituális fejlődést is segítheti. Azt tartják, hogy támogatja az elmélyült meditációt és segíti a spirituális kapcsolatokat.
Pozitív gondolkodás: A rutilkvarc híresen pozitív energiákkal ruházza fel a viselőjét. Azt tartják, hogy segít megszabadulni a negatív gondolatoktól és támogatja a pozitív gondolkodást.
Önbizalom és kreativitás: Néhányak szerint a rutilkvarc segíti az önbizalmat és fokozza a kreativitást. A viselőjét inspirálja, hogy megtalálja a belső erőforrásait és kifejezze a kreatív ötleteit.

(Az ásványok és kristályok hatásaival kapcsolatos információk többnyire a hagyományos népi gyógyászatból, vallásos hagyományokból vagy az alternatív gyógyászatból származnak, és nem alapulnak szilárd tudományos bizonyítékokon. Az ásványok és kristályok használata önmagában nem helyettesítheti az orvosi kezeléseket. Ha valaki egészségügyi problémával vagy betegséggel küzd, mindig konzultáljon szakképzett orvossal vagy egészségügyi szakemberrel, és kövesse az általuk ajánlott kezelési tervet.)

Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
000042
simplepay_hu_v2