Rubellit csúcs (Vörös Turmalin)

Raktárkészlet: 1 db
Rubellit csúcs (Vörös Turmalin)
A vörös turmalin, más néven rubellit, egy olyan kristály, amely mélyen rezonál a szívcsakrával. Ez a kő erősíti a szív energiáját és elősegíti a szeretet és szenvedély érzését. Spirituális szempontból a vörös turmalin segít az életerő és vitalitás növelésében, valamint támogatja a spirituális növekedést, különösen a szeretet és együttérzés terén. Emellett segít az érzelmi gyógyulásban és a kapcsolatok erősítésében, nyitva az utat az univerzális szeretet befogadására.
3 900 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek
A vörös turmalin (drágakő minőségű darabok esetén rubellit) egy berillium-alumínium-szilikát ásvány, amely tömbök, valamint függőleges hatszögletű oszlopok formájában kristályosodik. A legtöbb példány kvarc mátrixban található vagy azon nőtt. A piacon lévő darabok többsége Brazíliából származik, különösen Minas Gerais államból. Kiváló minőségű rubellit Afrikából is származik, valamint az Egyesült Államok legendás turmalinbányáiból Maine államból és Dél-Kaliforniából.

Jelentés és energia
Energetikailag a rózsaszín turmalin és a rubellit szinte azonosak. Mindkettő harmonikus gyógyító energiát kínál, amely újraélesztheti az ember szeretetteljes és együttérző oldalát. Mindegyik elősegíti a test és az elme érzelmi gyógyulását, miközben segít kibővíteni a szellemedet, hogy magába foglalja az örök békét és örömöt.

Forrás: https://thecrystalcouncil.com/crystals/red-tourmaline-rubellite
Adatok
Raktárkészlet
1 db
Cikkszám
0000197
simplepay_hu_v2