Rózsakvarc nyaklánc csillagcsiszolt medállal

Rózsakvarc nyaklánc csillagcsiszolt medállal
A rózsakvarc medálos nyakláncok megjelenése lehet különböző, attól függően, hogy milyen méretű és formájú a rózsakvarc köve, amelyet a medálként használnak. Néhány medál egyszerű és természetes formájú, míg mások lehetnek csiszolt és díszített mintázattal.
Rózsakvarc
3 800 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
A rózsakvarc egy kedvelt és közkedvelt kvarc változat, amely általában rózsaszín vagy halvány rózsaszín árnyalatú, és az egyik legismertebb szerelem és gyengédség kövének számít.

Szeretet és gyengédség: A rózsakvarc hagyományosan a szeretet kövének számít, segíthet megerősíteni és elmélyíteni a szeretetteljes kapcsolatokat. Úgy vélik, hogy növeli a szeretet energiaáramlását, és hozzájárulhat az empátia és az együttérzés kifejezéséhez.
Érzelmi gyógyulás: A rózsakvarc hatását az érzelmi szinten is észlelik. Segít megnyugtatni az érzelmeket, csökkenteni a stresszt és a szorongást, valamint elősegítheti az érzelmi traumák feldolgozását és gyógyítását.
Önbizalom és önelfogadás: Segíthet növelni az önbizalmat és az önelfogadást. Segíthet a pozitív énkép kialakításában és erősítésében, valamint támogathatja az önmagunk iránti elfogadást és szeretetet.
Belső harmónia és szívcsakra kiegyensúlyozása: A rózsakvarcot gyakran kapcsolják a szívcsakrahoz, amely az érzelmek központja. Segít a szívcsakra kiegyensúlyozásában, és hozzájárulhat a belső harmónia és egyensúly megteremtéséhez.
Párkapcsolatok támogatása: A rózsakvarc hagyományosan a romantikus kapcsolatok kövének számít. Úgy vélik, hogy segít megteremteni a szeretettel teli és harmonikus párkapcsolatokat, valamint segíthet megtalálni és vonzani a szerető társat.
Nyugtató és megnyugtató hatás: Nyugtató és megnyugtató hatással van az érzelmekre és az elmére. Ezért gyakran ajánlják stresszes időszakokban vagy meditáció során való használatra.

(Az ásványok és kristályok hatásaival kapcsolatos információk többnyire a hagyományos népi gyógyászatból, vallásos hagyományokból vagy az alternatív gyógyászatból származnak, és nem alapulnak szilárd tudományos bizonyítékokon. Az ásványok és kristályok használata önmagában nem helyettesítheti az orvosi kezeléseket. Ha valaki egészségügyi problémával vagy betegséggel küzd, mindig konzultáljon szakképzett orvossal vagy egészségügyi szakemberrel, és kövesse az általuk ajánlott kezelési tervet.)
Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
000007
simplepay_hu_v2