Rózsakvarc - Jáde karkötő

Rózsakvarc  - Jáde karkötő
Rózsakvarc  - Jáde karkötő
Rózsakvarc  - Jáde karkötő
Rózsakvarc  - Jáde karkötő
Rózsakvarc  - Jáde karkötő
Rózsakvarc  - Jáde karkötő

A rózsakvarc és a jáde kombinációja egy kiegyensúlyozott és gyengéd energiákat sugárzó karkötőt eredményez. A rózsakvarc és a jáde együttesen olyan tulajdonságokat hordoz, mint a szeretet, a harmónia és az energetikai tisztítás. Ebben a karkötőben a rózsakvarc és a jáde kristályok kiegészítik egymást, hogy segítsenek a testi, mentális és szellemi egyensúly elérésében.

Dupla szálú ipari gumi
Rózsakvarc, Jáde
8 mm
2 800 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

A rózsakvarc kristályok híresek a szeretet és a szívcsakra energetikai egyensúlyának támogatásában. Ezek a kristályok segíthetnek felszabadítani a negatív érzelmeket és elősegíthetik a pozitív gondolkodást. A rózsakvarc szeretetteljes energiaárama mélyen hat a viselőre, elősegítve az önmagunk iránti elfogadást és a környezetünk iránti nyitottságot.


A jáde kristályok hozzájárulnak a karkötő energetikai tisztító és harmóniateremtő tulajdonságaihoz. A jáde segíthet eltávolítani az energetikai blokkokat és a negatív hatásokat. Emellett a jáde a bőség és a jólét kristálya is lehet, támogatva a pozitív anyagi és életenergiák vonzását.


A rózsakvarc és a jáde karkötő kombinációja tehát nem csak esztétikailag vonzó, hanem energetikailag is kiegyensúlyozott eszköz. A viselője számára segíthet az érzelmi stabilizációban, a szeretet és harmónia erősítésében, valamint az energetikai tisztításban és megújulásban.


Mindemellett minden karkötő egyedi lehet a kristályok természetes színének és mintázatának köszönhetően. Az egyedi jelleg miatt a karkötő kifejezi a viselője egyedi energiáját és szándékait, így egy személyes és jelentős energetikai eszközt nyújthat mindennapi életében.

Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
000097
simplepay_hu_v2