Palo Santo

Palo Santo

A Palo Santo fa a „szent fa” néven is ismert, és hasonlóan a fehér zsályához, vallásos és spirituális rituálék során alkalmazzák. Úgy vélik, hogy a Palo Santo füstölése pozitív energiákat hoz létre és tisztítja a teret.

500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Energetikai tisztítás: A Palo Santo füstölésének egyik legfontosabb hatása az energetikai tisztítás. Úgy tartják, hogy a füst és az illat eloszlatja a negatív energiákat és a rossz szellemeket, és helyet teremt a pozitív energiák számára.

Pszichés nyugalom és ellazulás: A Palo Santo füstölése kellemes illatot áraszt, amely hozzájárulhat a pszichés nyugalmhoz és ellazuláshoz. A füstölés során megtapasztalható illat segít a stressz csökkentésében és a meditáció mélyítésében.

Szellemi megtisztulás: Hasonlóan a fehér zsályához, a Palo Santo füstölését is alkalmazzák szellemi megtisztuláshoz és lelki tisztuláshoz. 


Rituálék és imák támogatása: Sok vallási és spirituális gyakorlatban a Palo Santo füstölés hozzájárul a rituálékhoz és az imákhoz. A füst és az illat segít a szellemi kapcsolódásban és a mélyebb szintű meditációban.

Általános jó közérzet és pozitív atmoszféra: A Palo Santo füstölése kellemes illatot teremt, amely pozitív atmoszférát teremthet a környezetben. 

Adatok
Cikkszám
000092
simplepay_hu_v2