Ónix nyaklánc medállal

Ónix nyaklánc  medállal

Az ónix medálos nyaklánc elegáns megjelenésének köszönhetően alkalmas lehet különleges eseményekre és ünnepi alkalmakra, de egyúttal tökéletes választás lehet mindennapos viseletre is. Az ónix követ hagyományosan a bátorság, erő és védelem jelképeként tartják számon, így a nyaklánc viselőjének szimbolikus jelentéssel is bírhat.

Ónix
2 800 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

Védelem és negatív energia elhárítása: Az ónixot gyakran védelmező ásványnak tartják, mely segíthet a negatív energiák elhárításában. A hiedelmek szerint ez az ásvány képes elnyelni és eltávolítani a környezetből és a viselőjéből származó negativitást, így hozzájárulhat az energetikailag tiszta állapot fenntartásához.
Fókusz és koncentráció: Az ónix hatását a mentális szinten is észlelik. Úgy vélik, hogy segít a fókusz és a koncentráció növelésében, és támogathatja a mentális éberséget, amely fontos lehet a kreativitás és az életben való hatékonyabb tevékenységhez.
Bátorság és önbizalom: Az ónix az erő ásványa, és állítólag segíthet a bátorság és önbizalom megerősítésében. Egyesek szerint segít leküzdeni a félelmeket és az aggodalmakat, és erősítő hatása van a viselőjére, hogy kiálljon az élet kihívásai és nehézségei mellett.
Spiritualitás és meditáció: Az ónixot a meditáció és a belső béke kövének tartják. Viselése állítólag segíthet elmélyíteni a meditációs gyakorlatokat, és támogathatja a spirituális növekedést és megértést.


(Az ásványok és kristályok hatásaival kapcsolatos információk többnyire a hagyományos népi gyógyászatból, vallásos hagyományokból vagy az alternatív gyógyászatból származnak, és nem alapulnak szilárd tudományos bizonyítékokon. Az ásványok és kristályok használata önmagában nem helyettesítheti az orvosi kezeléseket. Ha valaki egészségügyi problémával vagy betegséggel küzd, mindig konzultáljon szakképzett orvossal vagy egészségügyi szakemberrel, és kövesse az általuk ajánlott kezelési tervet.)

Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
000040
simplepay_hu_v2