Morganit splitteres karkötő

Morganit splitteres karkötő

A morganit karkötőink a gyönyörű rózsaszín kövek splitteres elrendezésével kombinálják a stílust és a természet varázsát. A morganit, vagy más néven "rózsakvarc édes testvére", a szerelem és a szívcsakra kövének tekinthető. A splitterek mesteri elrendezése lehetővé teszi, hogy a karkötőn belül a morganit különböző darabjai ötvöződjenek, fokozva a rózsaszín kövek pozitív hatásait.

 

Ez a karkötő tökéletes választás lehet azoknak, akik szeretnék növelni az érzelmi egyensúlyt, és élvezni a morganit szellemi nyugtatását.

Dupla szálú ipari gumi
Morganit
2 400 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

A morganit, a rózsaszín kövek csodálatos képviselője, nem csupán lenyűgöző szépségével, hanem gyógyító és energetizáló hatásaival is kiemelkedik. Ez a közkedvelt ásvány a szerelem kövének is nevezhető, és különleges tulajdonságai révén számos előnnyel járhat az emberi test, elme és lélek számára.

A morganit rózsaszín színe azonnal kapcsolódik a szívcsakrához, és segít az érzelmi egyensúly megteremtésében. Az ásvány gyengéd energiaáramlása nyugtatja az érzelmeket, segítve azokat, akik stressz vagy szorongás által kihívottak.

Ez a köves ásvány híres arról, hogy elősegíti a szeretet, a megértés és az együttérzés érzését. A morganit hatásaival javíthatja a kapcsolatok minőségét, segítve a nyitottságot és a kommunikációt.

A morganitnak a spirituális világban is szerepe van, segítve az egyént az önismeret és az önelfogadás útján. Meditáció során a kövek ereje fokozza az intuíciót és segíti az elmélyült belső béke elérését.

Az ásvány szellemi energiája a tiszta és pozitív gondolkodás irányába tereli az embert, segítve őt az élet kihívásaival szemben. A morganit egy olyan gyöngyszem, amely szépségével és gyógyító erejével egyaránt gazdagítja mindazokat, akik választják.

Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
0000201
simplepay_hu_v2