Merlinit csúcs

Raktárkészlet: 1 db
Merlinit csúcs
A Merlinit egy olyan ásvány, amely erős rezgésekkel rendelkezik, és segít kapcsolódni a spirituális világhoz. Különösen értékes a kreativitás, a pszichikai képességek fokozása és a negatív energiák eltávolítása szempontjából.
Merlinit
9 900 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Méret
Tömeg
Részletek
A Merlinit opálosodott achátból áll, dendrit beékelődésekkel, nevét az Arthur-mondák híres varázslójáról, Merlinről kapta. Ez az ásvány a varázslat és intuíció köve, amely segít a spirituális kapcsolatban és az intuíció fejlesztésében. A Merlinit serkenti a kreativitást és a képzelőerőt.

Ez az ásvány különösen hasznos azoknak, akik pszichikai munkát végeznek, vagy szeretnék elmélyíteni spirituális tudatosságukat. Segít a negatív érzelmek és kötődések felszabadításában, elősegítve a belső béke, harmónia és egyensúly megteremtését.

A Merlinit főként Új-Mexikóban található, és különböző színekben elérhető, mint például fehér, fekete, sötét szürke és kékes árnyalatok. Előfordulhat vörös és sárga színekben is. A Mohs-keménységi skálán a Merlinit általában 6 és 7 közötti értékelést kap.
Adatok
Raktárkészlet
1 db
Cikkszám
0000196
Méret
11 cm magas
6 cm széles
Tömeg
0,249 kg
simplepay_hu_v2