Lepidolit nyaklánc

Lepidolit nyaklánc
Lepidolit nyaklánc
Lepidolit nyaklánc
Lepidolit nyaklánc
Gyönyörű és egyedi ékszer, amely az egzotikus Lepidolit nevű ásványból készül. Ez a ritka ásvány a lila, rózsaszín és szürke árnyalatok egyedi kombinációjával rendelkezik, és rendkívüli megjelenést kölcsönöz a nyakláncnak.

A nyaklánc alapját csiszolt kövek alkotják, amelyek finom megjelenést és varázslatos színekben tündöklő csillogást kölcsönöznek az ékszernek. A Lepidolit ásvány egyedisége miatt minden nyaklánc egyedi és különleges, és kifejezi a természet szépségét és sokszínűségét.
Lepidolit
8 mm
8 900 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

A Lepidolit nyaklánc nemcsak a lenyűgöző szépségével ragadja el a tekinteteket, hanem a viselőjére gyakorolt pozitív hatásaival is különlegessé teszi. Válassza a Lepidolit nyakláncot, hogy magán viselje ennek az ásványnak a szépségét és a spirituális támogatását, és tegye különlegessé megjelenését ezzel a varázslatos ékszerrel!

A Lepidolit hatásai:

Nyugtató és stresszoldó: Nyugtató hatással bír, és segíthet csökkenteni a stresszt és szorongást. Viselése segíthet az érzelmi egyensúly megtalálásában és a nyugalom megőrzésében.
Alvásproblémák enyhítése: Hozzájárulhat az alvás javításához és az álmatlanság enyhítéséhez. Pihentető hatása lehet, amely elősegíti a jó minőségű és nyugodt alvást.
Spirituális támogatás: A Lepidolit kapcsolódhat a spirituális fejlődéshez és az intuitív képességek megerősítéséhez. Segíthet a belső bölcsesség és megértés elmélyítésében.
Érzelmi támogatás: Hozzájárulhat az érzelmi sebek gyógyulásához és a traumák feldolgozásához. Segíthet az érzelmek megértésében és kezelésében.

(Az ásványok és kristályok hatásaival kapcsolatos információk többnyire a hagyományos népi gyógyászatból, vallásos hagyományokból vagy az alternatív gyógyászatból származnak, és nem alapulnak szilárd tudományos bizonyítékokon. Az ásványok és kristályok használata önmagában nem helyettesítheti az orvosi kezeléseket. Ha valaki egészségügyi problémával vagy betegséggel küzd, mindig konzultáljon szakképzett orvossal vagy egészségügyi szakemberrel, és kövesse az általuk ajánlott kezelési tervet.)

Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
000030
simplepay_hu_v2