Lápisz lazuli nyaklánc

Lápisz lazuli nyaklánc
A Lápisz lazuli egy igazi kincs az ékszerek világában. A nyaklánc alapját szépen csiszolt, kék és arany színű Lápisz lazuli kövek alkotják, melyeknek jellegzetes és gazdag színei varázslatosan emlékeztetnek a csillagos éjszakai égboltra.
8 900 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

Ez a nyaklánc nemcsak a szépségével, hanem a spirituális hatásaival is magával ragad. A Lápisz lazuli kapcsolódik az intuícióhoz, a bölcsességhez és a belső békéhez. Azt tartják, hogy segít az elmét megnyugtatni, támogatja az érzelmi egyensúlyt, és elősegíti a pozitív gondolkodást.

Viselheti ezt a különleges nyakláncot mindennapi használatra, vagy bármilyen különleges alkalmakra, hogy még vonzóbbá és különlegesebbé tegye megjelenését. A Lápisz lazuli ásvány gazdag történelmi és kulturális háttere miatt a nyaklánc különleges értéket képviselhet és a viselője számára egyedi jelentéssel bírhat.

Válassza a Lápisz lazuli nyakláncot, és engedje, hogy az égbolt szépsége és a gazdag történelmi örökség ragyogása elkísérje Önt a mindennapokban. Hordozza magán a Lápisz lazuli erejét és bölcsességét, és tegye feledhetetlenné megjelenését ezzel a különleges nyaklánccal!


Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
000023
simplepay_hu_v2