Kunzit splitteres karkötő

Kunzit splitteres karkötő

A kunzit, rózsaszín vagy lila árnyalataival, híres a szeretet, harmónia és lelki béke sugárzásáról. A splitterek megengedik, hogy ezek az ásványok egyesüljenek, így a kunzit pozitív hatásai tökéletesen kibontakoznak minden karkötőn.


A kunzit karkötők ideálisak lehetnek a szívcsakra aktiválására és a szeretetenergia fokozására, segítve ezzel az érzelmi egyensúlyt és az empátiát.

Dupla szálú ipari gumi
Kunzit
2 400 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

A kunzit egy különleges és ritka ásvány, számos pozitív hatással rendelkezik az emberi szervezetre és szellemi egészségre. Ez a kvarcvariáció a lelki egyensúly helyreállításában játszik fontos szerepet, elősegítve a belső béke és harmónia kialakulását. A kunzit lágy, megnyugtató rezgéseivel segíthet csökkenteni a stresszt és szorongást, miközben növeli a mentális tisztaságot.

Ezenkívül a kunzitot gyakran használják a szívcsakra harmonizálására, ami segít erősíteni az érzelmi kapcsolatokat és előmozdítja a szeretet energiáját. A kristályt szintén kapcsolatba hozzák a spirituális növekedéssel, és segíthet az intuíció fejlesztésében. Azok, akik a kunzit energiájával dolgoznak, gyakran tapasztalják, hogy segíti az önszeretet kialakulását és a negatív gondolatok leküzdését.

Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
0000202
simplepay_hu_v2