Korall karkötő

Korall karkötő
Korall karkötő
Korall karkötő
Korall karkötő

A korall karkötő egy különleges és természetes ékszer, amelyet a korall ásványból készítenek. A korall ásványok a tengeri élőlények vázából képződnek, és különleges energetikai és szimbolikus tulajdonságokkal rendelkeznek.

Dupla szálú ipari gumi
Korall
10 mm
3 500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

Viselése segíthet a testi és mentális energiaszint fenntartásában, az életöröm és életerő megélésében. Emellett a korall energetikai tulajdonságai közé tartozik az érzelmi kiegyensúlyozottság támogatása is. A karkötő viselése segíthet csillapítani a stresszt és szorongást, elősegítve az érzelmi stabilitást és nyugalmat.

 

Sok kultúrában a korall a szerelem és szenvedély jelképeként ismert. A karkötő viselése hozzájárulhat a szeretet energiájának megéléséhez, és segíthet a pozitív érzelmi kapcsolatok elmélyítésében. Ezenkívül a korall néhány hagyomány szerint védelmező és spirituális energiákat hordoz. A karkötő viselése segíthet a negatív energiák elhárításában, és támogathatja a spirituális kapcsolat elmélyítését.


A korall karkötő energetikai hatásai közé tartozik a kreativitás és önbizalom serkentése is. A viselése elősegítheti a kreatív gondolkodást és önmagunkba vetett hitet.

(Az ásványok és kristályok hatásaival kapcsolatos információk többnyire a hagyományos népi gyógyászatból, vallásos hagyományokból vagy az alternatív gyógyászatból származnak, és nem alapulnak szilárd tudományos bizonyítékokon. Az ásványok és kristályok használata önmagában nem helyettesítheti az orvosi kezeléseket. Ha valaki egészségügyi problémával vagy betegséggel küzd, mindig konzultáljon szakképzett orvossal vagy egészségügyi szakemberrel, és kövesse az általuk ajánlott kezelési tervet.)

Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
00102
simplepay_hu_v2