Karneol nyaklánc medállal

Karneol nyaklánc medállal

A karneol egy átlátszó vagy félig átlátszó ásvány, amelynek színe narancssárga, vörösesbarna vagy barnás-piros lehet. A kőkészítmények lehetnek csiszolt vagy simított formájúak, és általában különböző hosszúságban és stílusban kaphatók, hogy mindenki megtalálja az egyéni ízlésének megfelelő nyakláncot.

2 500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A karneolnak hiedelem és ezoterikus nézetek szerint számos pozitív hatása van a viselőjére. Ezek közül néhány:


Energia és vitalitás: A karneol hatékonyan növelheti az energiaszintet és a vitalitást. Viselése segíthet fokozni az életerőt és lendületet adhat a mindennapi tevékenységekhez.
Önbizalom és kreativitás: A karneol erősítheti az önbizalmat és segíthet feloldani a blokkokat a kreativitás terén. A viselőjét inspirálja, hogy merész lépéseket tegyen és kifejezze a belső kreativitását.
Bátorság és kitartás: A karneol híresen a bátorság kövének is számít. Azt tartják, hogy segíti a viselőjét az akadályok leküzdésében, valamint a kitartás és eltökéltség megőrzésében.
Boldogság és jókedv: A karneol pozitív energiákkal tölti meg a viselőjét, és segíthet javítani a hangulatot, így segítve a jókedv megőrzését és az élet örömtelibbé tételét.
Fókusz és motiváció: A karneol támogatja a fókuszt és motivációt, ezáltal segíthet a célok elérésében és a produktivitás növelésében.

(Az ásványok és kristályok hatásaival kapcsolatos információk többnyire a hagyományos népi gyógyászatból, vallásos hagyományokból vagy az alternatív gyógyászatból származnak, és nem alapulnak szilárd tudományos bizonyítékokon. Az ásványok és kristályok használata önmagában nem helyettesítheti az orvosi kezeléseket. Ha valaki egészségügyi problémával vagy betegséggel küzd, mindig konzultáljon szakképzett orvossal vagy egészségügyi szakemberrel, és kövesse az általuk ajánlott kezelési tervet.)

Adatok
Cikkszám
000043
simplepay_hu_v2