Kalcedon karkötő

Kalcedon karkötő
Kalcedon karkötő
Kalcedon karkötő
Kalcedon karkötő

A Kalcedont a nyugalom és a harmónia köveként tartják számon. Sokan hiszik, hogy ennek az ásványnak a viselése vagy használata segíthet mélyebb belső békét találni, csökkenteni a stresszt és elősegíteni a pozitív gondolkodást.

Kalcedon
10 mm
11 900 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

A Kalcedon egy ásvány, amely sokféle színben és mintázatban jelenhet meg, például kék, fehér, szürke vagy barna árnyalatokban. Ennek az ásványnak számos spirituális és energetikai hatást tulajdonítanak, amelyekre az évezredek során különböző kultúrákban és vallásokban felfigyeltek.

A Kalcedont a nyugalom és a harmónia köveként tartják számon. Sokan hiszik, hogy ennek az ásványnak a viselése vagy használata segíthet mélyebb belső békét találni, csökkenteni a stresszt és elősegíteni a pozitív gondolkodást. Az ásvány szellemi és érzelmi egyensúlyt teremthet, támogathatja a megnyugvást és a nyugalmat, és segíthet az érzelmi kihívások kezelésében.

A Kalcedonnak erősítő és tisztító hatásai is lehetnek. Úgy vélik, hogy támogatja a kommunikációt és az önkifejezést, segítve a világosabb és hatékonyabb kommunikációt másokkal. Ezenkívül segíthet felszabadítani az elnyomott érzéseket és gondolatokat, ami hozzájárulhat a mentális és érzelmi megkönnyebbüléshez.

Egyes kultúrákban a Kalcedont a védelem és a jóindulat kövének tekintik. Úgy tartják, hogy az ásvány megvédi a viselőjét a negatív energiáktól és rossz szándékoktól, és hozzájárul a pozitív környezet megőrzéséhez. Emellett a Kalcedon erősítheti az intuíciót és az önbizalmat, segítve a döntéshozatalt és az új helyzetekhez való alkalmazkodást.

Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
000094
simplepay_hu_v2