Jáspis nyalánc

Jáspis nyalánc
A Jáspis nyaklánc egy csodálatos és természetes ékszer, amely az egyik legősibb és legkedveltebb ásványból készül. A Jáspis egy ásványi kőzet, amely többféle színben és mintázatban előfordulhat, így lehetővé teszi a gyönyörű és változatos nyakláncok létrehozását.

A nyaklánc alapját apró, csiszolt Jáspis kövek alkotják, amelyek lenyűgözően gazdag színekkel, mintázatokkal és árnyalatokkal rendelkeznek. Egyedülálló megjelenése miatt minden darab különleges és egyedi, és varázslatosan kiemeli a viselője egyéniségét.
Jáspis
8 mm
4 500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

A Jáspis nyaklánc nemcsak gyönyörű ékszer, hanem az ásványok hiedelmei szerint pozitív hatásokkal is rendelkezik. A viselése segíthet az egyensúly és stabilitás megteremtésében, valamint támogathatja az energiát és az önbizalmat. Válassza a Jáspis nyakláncot, és engedje, hogy az ásvány szépsége és hatásai elkísérjék Önt a mindennapokban, és tegyék különlegessé megjelenését ezzel a varázslatos ékszerrel!

A Jáspis hatásai:

Földelés és stabilitás: A Jáspis ásvány kapcsolódik a földeléshez és a stabilitáshoz. Viselése segíthet a test és az elme egyensúlyának fenntartásában, és segíthet az érzelmek kezelésében.
Vitalitás és energia: A Jáspis kövek energiát és vitalitást sugároznak. Azok, akik viselik, érezhetik az energiaszintjük emelkedését és a fáradtság csökkenését.
Bátorság és önbizalom: A Jáspis segíthet növelni a bátorságot és az önbizalmat. Segíthet az akadályok leküzdésében és az önállóság erősítésében.
Védelmet nyújt: A Jáspisról úgy tartják, hogy védelmező hatással bír. Segíthet elhárítani a negatív energiákat és megvédeni a viselőjét a káros hatásoktól.

Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
000028
simplepay_hu_v2