Jáspis karkötő

Jáspis karkötő
Jáspis karkötő
Jáspis karkötő
Jáspis karkötő

A Jáspis egy sokoldalú és gyakran használt ásvány, amelynek különböző típusai és színváltozatai léteznek. A Jáspis ásványokat számos kultúrában és vallásban tisztelték, és spirituális és energetikai hatásokkal rendelkező kristályként tartják számon.

 

Az ásvány rózsaszín vagy halványrózsaszín árnyalatával a szeretet és gyengédség energiáját hordozza magában.

2 000 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

A Jáspis különböző színárnyalatai és mintázatai változatos energetikai tulajdonságokat hordoznak. Az egyik legismertebb Jáspis típus a vörös Jáspis, amely gyakran földelő és stabilizáló hatásokkal rendelkezik. A vörös Jáspis viselése elősegítheti a stabilitást, a fizikai erőt és az állóképességet.


A zöld Jáspis hozzájárulhat az egyensúly és harmónia eléréséhez. Ez az árnyalat a szívcsakrahoz kapcsolódik, és segíthet az érzelmi gyógyulásban, a szeretet befogadásában és kifejezésében.


A sárga Jáspis energetikai tulajdonságai közé tartozik a kreativitás serkentése és az önbizalom növelése. Ez az ásvány hozzájárulhat a mentális világ élénkítéséhez és a pozitív gondolkodás erősítéséhez.


A Jáspis ásványok erősítő és védelmező hatásai is széleskörűen elismertek. Sokak szerint az ásvány támogatja a fizikai és energetikai állóképességet, valamint segíti a stressz csökkentését és az érzelmi egyensúly megteremtését.

Rózsaszín jáspis


A rózsaszín jáspis egy különleges és gyönyörű ásvány, amely a Jáspis családba tartozik, de egyedi tulajdonságokkal rendelkezik. Az ásvány rózsaszín vagy halványrózsaszín árnyalatával a szeretet és gyengédség energiáját hordozza magában.


A rózsaszín jáspis energetikai hatásai közé tartozik a szívcsakra támogatása. Az ásvány viselése vagy használata elősegítheti az érzelmi gyógyulást, a szeretet befogadását és kifejezését. A rózsaszín jáspis segíthet az érzelmek egyensúlyának megteremtésében és a pozitív érzelmi állapotok elérésében.
Ezenkívül a rózsaszín jáspis segíthet a belső béke és nyugalom elérésében. Az ásvány energetikája támogathatja a stressz és szorongás csökkentését, valamint elősegítheti a mentális és érzelmi pihenést.


A rózsaszín jáspis ásvány használata kapcsolatot teremthet a belső énünkkel és az önmagunk iránti elfogadással. A szeretet és elfogadás energiája összehangolódik az ásvány által hordozott rezgésekkel, segítve a pozitív önértékelést és az önkifejezést.


(Az ásványok és kristályok hatásaival kapcsolatos információk többnyire a hagyományos népi gyógyászatból, vallásos hagyományokból vagy az alternatív gyógyászatból származnak, és nem alapulnak szilárd tudományos bizonyítékokon. Az ásványok és kristályok használata önmagában nem helyettesítheti az orvosi kezeléseket. Ha valaki egészségügyi problémával vagy betegséggel küzd, mindig konzultáljon szakképzett orvossal vagy egészségügyi szakemberrel, és kövesse az általuk ajánlott kezelési tervet.)


Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
00101
simplepay_hu_v2