Jáspis karkötő lávakő szemmel

Jáspis karkötő lávakő szemmel

Ez a jáspis és lávakő karkötő egy egyedi és stílusos kiegészítő, amely kombinálja a jáspis ásványok természetes szépségét és a lávakő szemcsék energetikus tulajdonságait.

A karkötő különlegessége a lávakő szemcse, amely a vulkáni eredetéből adódóan híres az energiájáról és földelési tulajdonságairól. A lávakő szemcsék az illóolajokat is magukba szívják, így lehetőséget nyújtanak az aromaterápia előnyeinek hordozására is.

Dupla szálú ipari gumi
Jáspis, lávakő
1 800 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A jáspis ásvány hatásai a következők:


Fizikai Egészség: A jáspis híres arról, hogy segíti a test fizikai egészségét. Ezt az ásványt gyakran használják az immunrendszer erősítésére és a vitalitás növelésére. Segíthet a fáradtság és kimerültség leküzdésében, és támogathatja az emésztőrendszer egészségét is.
Energia és Védelem: A jáspis ásvány erősítő és védelmező tulajdonságokkal rendelkezik. Sokan úgy gondolják, hogy segít a negatív energiák elhárításában és a test energetikai egyensúlyának fenntartásában.
Mentális Kiegyensúlyozottság: Hasznos lehet a mentális egyensúly fenntartásában. Segíthet a stressz csökkentésében, a koncentráció javításában és a mentális tisztaság megteremtésében.
Kreativitás és Motiváció: Sok kreatív emberek és művészek használják a jáspist, hogy serkentsék a kreativitást és növeljék a motivációt. Ezt az ásványt a siker és célkitűzések eléréséhez is alkalmazhatják.
Földelés és Stabilitás: Segíthet a földelésben és a stabilitás megteremtésében. Emellett azzal is segíthet, hogy támogatja a viselőjét a változásokkal való könnyebb megbirkózásban.
Szívchakra és Szeretet: Bizonyos jáspisfajták, például a rózsaszín jáspis, kapcsolatba hozhatók a szívcsakra energiáival és a szeretettel. Ezek segíthetnek a kapcsolatok javításában és az empátia fejlesztésében.

Adatok
Cikkszám
000063
simplepay_hu_v2