Jáde splitteres nyaklánc

Jáde splitteres nyaklánc
Jáde splitteres nyaklánc
Jáde splitteres nyaklánc
Jáde splitteres nyaklánc

A Jáde ásványról úgy tartják, hogy segít energetikusan kiegyensúlyozni az embert, hozzájárulhat a békéhez és a harmóniához, és támogathatja az egészséget és a jóllétet.

Jáde
3 500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek


Jáde lélektani hatásai:

Harmónia és bőség: A jáde hagyományosan a harmóniát, bőséget és jólétet szimbolizálja. Hiszik, hogy segíti az embert az élet minden területén az egyensúly megtalálásában és fenntartásában.
Nyugalom és megnyugvás: Nyugtató hatásúak lehetnek, és segíthetnek csökkenteni a stresszt és a szorongást. Az érzelmek egyensúlyát és a belső békét segítheti elő.
Spirituális fejlődés: Kapcsolatot teremthetnek a spirituális síkokkal és segíthetnek fejleszteni az intuitív képességeket.(Az ásványok és kristályok hatásaival kapcsolatos információk többnyire a hagyományos népi gyógyászatból, vallásos hagyományokból vagy az alternatív gyógyászatból származnak, és nem alapulnak szilárd tudományos bizonyítékokon. Az ásványok és kristályok használata önmagában nem helyettesítheti az orvosi kezeléseket. Ha valaki egészségügyi problémával vagy betegséggel küzd, mindig konzultáljon szakképzett orvossal vagy egészségügyi szakemberrel, és kövesse az általuk ajánlott kezelési tervet.)

Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
000045
simplepay_hu_v2