Jáde - hematit karkötő

Jáde - hematit karkötő
Jáde - hematit karkötő
Jáde - hematit karkötő
Jáde - hematit karkötő
Jáde - hematit karkötő
Jáde - hematit karkötő
A jáde és a hematit karkötő kombinációja a harmónia és a földi stabilitás érzetét hozza létre.

Válassza a jáde karkötőt hematit kövekkel magának, vagy ajándékozza meg vele szeretteit! Ez az ékszer nemcsak a megjelenését, hanem az energetikai hatását tekintve is egyedülálló és vonzó választás.
Jáde, Hematit
8 mm
2 800 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
A jáde kövek frissítő, zöldes színe és sima, kerek formája kiegyensúlyozott érzetet kelt és segíthet csökkenteni a stresszt és a szorongást. A hematit kövek mély színe és fényes felülete energiát és kitartást sugallnak, és segíthetnek erősíteni a testet és az elmét.

Ez az elegáns karkötő tökéletes választás mindennapi viseletre, de emellett különleges alkalmakra is remekül illik. Az egyedi kombinációja lehetővé teszi, hogy magán viselje a természet erejét és eleganciáját.

A jáde és a hematit olyan ásványok, amelyeknek hosszú története van az emberiség kultúrájában, és számos lélektani hatást tulajdonítanak nekik a kristálygyógyászat és a spirituális gyakorlatok terén.

Jáde lélektani hatásai:
Harmónia és bőség: A jáde hagyományosan a harmóniát, bőséget és jólétet szimbolizálja. Hiszik, hogy segíti az embert az élet minden területén az egyensúly megtalálásában és fenntartásában.
Nyugalom és megnyugvás: Nyugtató hatásúak lehetnek, és segíthetnek csökkenteni a stresszt és a szorongást. Az érzelmek egyensúlyát és a belső békét segítheti elő.
Spirituális fejlődés: Kapcsolatot teremthetnek a spirituális síkokkal és segíthetnek fejleszteni az intuitív képességeket.

Hematit lélektani hatásai:
Erő és kitartás: Erőt és kitartást sugároznak, és segíthetnek megerősíteni az akaratot és a céltudatosságot.
Gyógyítás és földelés: A hematit segíthet a test fizikai gyógyulásában és az energiák földelésében. Támogathatja az energiaközpontok egyensúlyát és az energetikai rendszer stabilitását.
Önbizalom és önértékelés: Segíthetnek növelni az önbizalmat és az önértékelést, és erősíthetik az egyént az élet kihívásaival szemben.

(Az ásványok és kristályok hatásaival kapcsolatos információk többnyire a hagyományos népi gyógyászatból, vallásos hagyományokból vagy az alternatív gyógyászatból származnak, és nem alapulnak szilárd tudományos bizonyítékokon. Az ásványok és kristályok használata önmagában nem helyettesítheti az orvosi kezeléseket. Ha valaki egészségügyi problémával vagy betegséggel küzd, mindig konzultáljon szakképzett orvossal vagy egészségügyi szakemberrel, és kövesse az általuk ajánlott kezelési tervet.)
Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
00015
simplepay_hu_v2