Howlit (magnezit) karkötő

Howlit (magnezit) karkötő
Howlit (magnezit) karkötő
Howlit (magnezit) karkötő
Howlit (magnezit) karkötő


A Magnezit egy ásvány, amelynek számos pozitív spirituális és energetikai hatása lehet. Ezt a fehér vagy szürke ásványt régóta használják különböző kultúrákban, és sokan érzik, hogy hozzájárul a belső nyugalomhoz és a pozitív energiákhoz.

Dupla szálú ipari gumi
Magnezit
10 mm
2 000 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

howlit, más néven magnezit egy kalcium-borszilikát-hidroxid ásvány, amely tömegszerűen, csomók és esetenként apró prizmás kristályok formájában kristályosodik. Általában fekete erezetű, krétafehér színű színben fordul elő.

Az egyik kiemelkedő tulajdonsága a Magnezitnak a nyugtató hatás. A viselése vagy használata segíthet csökkenteni a stresszt és szorongást a mindennapi életben. Ezáltal elősegítheti a mentális és érzelmi egyensúlyt, és hozzájárulhat a belső békéhez és nyugalomhoz.

A Magnezit energetikailag segíthet a mentális tisztaság és a pozitív gondolkodás elérésében. Sokan úgy érzik, hogy az ásvány segít a negatív gondolatok és elméletek eloszlatásában, és támogatja a mentális fókuszt.

Az ásvány erős földelő és stabilizáló hatásokkal is rendelkezik. Viselése vagy használata segíthet abban, hogy megerősítsük a belső erőnket, és kiegyensúlyozottabbá váljunk a változó élethelyzetek közepette.

A Magnezit támogatja a spirituális növekedést is. A viselése hozzájárulhat az intuíció és a belső bölcsesség elmélyítéséhez. Ezenkívül az ásvány segíthet a meditációban és a spirituális gyakorlatokban, mivel segíti a belső fókusz fenntartását.

(Az ásványok és kristályok hatásaival kapcsolatos információk többnyire a hagyományos népi gyógyászatból, vallásos hagyományokból vagy az alternatív gyógyászatból származnak, és nem alapulnak szilárd tudományos bizonyítékokon. Az ásványok és kristályok használata önmagában nem helyettesítheti az orvosi kezeléseket. Ha valaki egészségügyi problémával vagy betegséggel küzd, mindig konzultáljon szakképzett orvossal vagy egészségügyi szakemberrel, és kövesse az általuk ajánlott kezelési tervet.)

Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
00105
simplepay_hu_v2