Holdkő nyaklánc

Holdkő nyaklánc

A holdkő egy gyönyörű és misztikus ásvány, amely sokak számára varázslatos érzéseket és jelentéseket hordoz. A holdkő nyaklánc egy különleges ékszer, amely ezt a csodálatos ásványt viseli magán.

Holdkő
8 mm
9 900 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

A Holdkő egy misztikus és szép ásvány, amelynek hagyományosan számos pozitív hatást tulajdonítanak a kristálygyógyászat és a spirituális gyakorlatok terén.

A Holdkő ásvány hatásai:
Intuíció és érzelmek: A Holdkőről úgy tartják, hogy segít erősíteni az intuíciót és a mély érzelmi megértést. Használata lehetőséget adhat arra, hogy mélyebben kapcsolódjon az érzéseivel és megértsen olyan dolgokat, amelyeket esetleg nem értelmünkkel tudunk felfogni.
Női princípium: A Holdkő kapcsolódik a női princípiumhoz és a hold energiájához. A nőiesség, a női erő és az anyai gondoskodás megélése során segíthet kiegyensúlyozottabbá tenni az érzelmeket és a lelki állapotot.
Nyugtató hatás: Nyugtató hatással bír, és segíthet csökkenteni a stresszt, szorongást és álmatlanságot. Kiegyensúlyozó hatása lehet az érzelmi hullámzásokkal szemben.
Spirituális fejlődés: A Holdkővel való meditáció és használat segíthet spirituális fejlődésben, a magasabb tudatosság elérésében és a belső béke megtalálásában.
Ciklikus változások: Mivel a Hold a ciklikus változások szimbóluma, a Holdkővel való munka segíthet az egyénnek elfogadni és megérteni az életben előforduló változásokat, és segíthet az ezekkel való alkalmazkodásban.

Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
000037
simplepay_hu_v2