Fazettált holdkő karkötő

Fazettált holdkő karkötő
Fazettált holdkő karkötő
Fazettált holdkő karkötő
Fazettált holdkő karkötő
A Holdkő egy különleges ásvány, amely az évmilliók során az emberiség számára a Hold energiájával és misztikus tulajdonságaival társult. A karkötő alapját szépen csiszolt Holdkő gyöngyök alkotják, amelyeknek áttetsző, ezüstös fénye megidézi a Hold varázslatos ragyogását az éjszakai égen.
Holdkő
6 mm
5 500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
Ez a karkötő tökéletes választás mindazoknak, akik vonzódnak a hold misztikus erejéhez és az ásványok energetikai hatásaihoz. Viselheti mindennapi használatra vagy különleges alkalmakra, és bármilyen öltözékkel tökéletesen harmonizál.

A Holdkő ásvány hatásai:

Intuíció és érzelmek: A Holdkőről úgy tartják, hogy segít erősíteni az intuíciót és a mély érzelmi megértést. Használata lehetőséget adhat arra, hogy mélyebben kapcsolódjon az érzéseivel és megértsen olyan dolgokat, amelyeket esetleg nem értelmünkkel tudunk felfogni.
Női princípium: A Holdkő kapcsolódik a női princípiumhoz és a hold energiájához. A nőiesség, a női erő és az anyai gondoskodás megélése során segíthet kiegyensúlyozottabbá tenni az érzelmeket és a lelki állapotot.
Nyugtató hatás: Nyugtató hatással bír, és segíthet csökkenteni a stresszt, szorongást és álmatlanságot. Kiegyensúlyozó hatása lehet az érzelmi hullámzásokkal szemben.
Spirituális fejlődés: A Holdkővel való meditáció és használat segíthet spirituális fejlődésben, a magasabb tudatosság elérésében és a belső béke megtalálásában.
Ciklikus változások: Mivel a Hold a ciklikus változások szimbóluma, a Holdkővel való munka segíthet az egyénnek elfogadni és megérteni az életben előforduló változásokat, és segíthet az ezekkel való alkalmazkodásban.

(Az ásványok és kristályok hatásaival kapcsolatos információk többnyire a hagyományos népi gyógyászatból, vallásos hagyományokból vagy az alternatív gyógyászatból származnak, és nem alapulnak szilárd tudományos bizonyítékokon. Az ásványok és kristályok használata önmagában nem helyettesítheti az orvosi kezeléseket. Ha valaki egészségügyi problémával vagy betegséggel küzd, mindig konzultáljon szakképzett orvossal vagy egészségügyi szakemberrel, és kövesse az általuk ajánlott kezelési tervet.)
Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
000015
simplepay_hu_v2