Fazettált hegyi kristály

Fazettált hegyi kristály
Fazettált hegyi kristály
Fazettált hegyi kristály
Fazettált hegyi kristály

A hegyi kristály karkötőnk olyan elegáns és stílusos, hogy bármilyen öltözékhez tökéletesen passzol. A karkötőt apró, polírozott hegyi kristálygyöngyökből készítjük, amelyek átlátszóan ragyognak, és szemet gyönyörködtető effektet nyújtanak.

4 900 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

A hegyi kristály ásvány híresen sokoldalú és rendkívül erős energetikai hatásokkal rendelkezik. Sokan úgy gondolják, hogy ez az ásvány tiszta és kiegyensúlyozott energiát hordoz magában. Az ásványt gyakran "mesterhealernek" is nevezik, mivel segít más ásványok és kristályok hatásainak erősítésében és kiegészítésében.


A hegyi kristály ásvány használata hozzájárulhat a testi, szellemi és érzelmi egyensúlyhoz. A viselőjének energiáit tisztíthatja és kiegyensúlyozhatja, segíthet megszabadulni a negatív gondolatoktól és érzésektől, valamint elősegítheti a pozitív gondolkodást és szemléletet.


Ezenkívül a hegyi kristály erősítheti az intuíciót és a spirituális kapcsolódást. Meditáció során használva mélyebb belső élményekhez és szellemi útmutatáshoz vezethet. A kristály használata erősítheti a tudatosságot, és segíthet a magasabb rendű önmagunk megértésében.

Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
000095
simplepay_hu_v2