Eperkvarc nyaklánc

Eperkvarc nyaklánc
Az eperkvarc nyaklánc egy gyönyörű és különleges ékszer, amelyet az eperkvarc nevű rózsaszín ásványból készítenek. Az eperkvarc egy ritka és különleges változata a rózsakvarcnak, és a természetes szépsége miatt különösen vonzó és népszerű ékszeranyag.

Az eperkvarc nyaklánc alapját apró, rózsaszín árnyalatú kőgyöngyök adják, amelyek finom megjelenést és csillogást kölcsönöznek az ékszernek. A lágy rózsaszín színű ásvány csodálatosan harmonizál más színekkel és tökéletes választás lehet mindennapi viseletre vagy különleges alkalmakra.
Eperkvarc
10 mm
8 500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

Az eperkvarc nyaklánc nemcsak egyedi megjelenésével vonzza a tekinteteket, hanem a viselőjére gyakorolt pozitív hatásaival is különlegessé teszi. Válassza az eperkvarc nyakláncot, hogy magán viselje ennek az ásványnak a szépségét és pozitív energiáit, és tegye különlegessé megjelenését ezzel a varázslatos ékszerrel!

Az eperkvarc hatásai:

Szeretet és gyengédség: Az eperkvarc ásvány a szeretet és a gyengédség szimbóluma. A viselőjét arra ösztönözheti, hogy nyitottabbá váljon mások iránt, és megerősítheti a köteléket az emberek között.
Érzelmi gyógyulás: Az eperkvarc segíthet a szív megerősítésében és az érzelmi sebek gyógyításában. Segíthet csökkenteni a stresszt és a szorongást, és elősegítheti az érzelmi egyensúlyt.
Kreativitás és intuíció: Az eperkvarc kapcsolódhat a kreativitáshoz és az intuícióhoz. Viselése inspirálhatja a viselőt, hogy új ötleteket találjon ki, és meghallgassa belső hangját.
Pozitív energia: Az eperkvarc ásvány úgy tartják, hogy pozitív energiát sugároz, ami segíthet a jó hangulat fenntartásában és az optimizmus erősítésében.


Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
000027
simplepay_hu_v2