Császárkő karkötő

Császárkő karkötő
Császárkő karkötő
Császárkő karkötő
Császárkő karkötő

A Császárkő egy olyan ásvány, amely hűvös árnyalatú, általában kék vagy zöld színű, de megtalálható, piros, narancssárga és lilás árnyalatokban is. Az ásvány neve is sugallja az erőt és a vezetői energiát. A Császárkő ásvány hatásai széleskörűek és mélyrehatóak.

Dupla szálú ipari gumi
Császárkő
10 mm
2 500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

Ez az ásvány a belső erő és önbizalom fokozásában támogathat. A viselése vagy használata segíthet az önmagunkba vetett hit megerősítésében, valamint az önbecsülés és önérvényesítés erősítésében.


A Császárkő energetikai tulajdonságai közé tartozik a védelem és stabilizáció. Az ásvány viselése segíthet abban, hogy erős és stabil alapot teremtsünk magunknak, és védőpajzsot hozzunk létre a negatív energiák ellen.


Emellett a Császárkő segíthet a döntéshozatalban és az irányításban. A vezetői energiája elősegítheti a célok elérését, és támogathat a hatékony irányítás és szervezés területén.


Az ásvány továbbá erősítheti a szellemi éberséget és a mentális koncentrációt. Segíthet a kreativitás és az új perspektívák felfedezésében.

(Az ásványok és kristályok hatásaival kapcsolatos információk többnyire a hagyományos népi gyógyászatból, vallásos hagyományokból vagy az alternatív gyógyászatból származnak, és nem alapulnak szilárd tudományos bizonyítékokon. Az ásványok és kristályok használata önmagában nem helyettesítheti az orvosi kezeléseket. Ha valaki egészségügyi problémával vagy betegséggel küzd, mindig konzultáljon szakképzett orvossal vagy egészségügyi szakemberrel, és kövesse az általuk ajánlott kezelési tervet.)


Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
00104
simplepay_hu_v2