Csakra nyaklánc életfa medállal

Csakra nyaklánc életfa medállal
Az ásványos csakra nyaklánc egy különleges ékszer, amely az emberi test fő energetikai központjaira, az ún. csakrákra fókuszál. A csakrák a testünkben található energiakeresztek, melyek az életenergiát (prána vagy chi) vezetik és áramoltatják. Az ásványos csakra nyaklánc olyan ásványokat és kristályokat tartalmaz, amelyek különböző csakrákhoz kapcsolódnak, és segíthetnek ezeknek a csomópontoknak az egyensúlyban tartásában és támogatásában.
3 800 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek
A csakra rendszer több főbb pontból áll, és mindegyikhez különböző színek és energetikai tulajdonságok kapcsolódnak:

Gyökércsakra (vörös szín): A gyökércsakra a gerinc alsó részénél található, és a stabilitást, biztonságot és a földhöz való kapcsolódást szimbolizálja. Például a vörös jaspis vagy a hematit gyakran kapcsolódik a gyökércsakrához.
Szakrális csakra (narancssárga szín): A szakrális csakra az alsó has területén található, és az érzelem, kreativitás és szenvedély központja. Az ásványos csakra nyakláncban lehetnek narancsszínű kövek, például a karneol vagy az aventurin.
Napfonat (sárga szín): A napfonat a köldök felett található, és a személyiség, az akarat és az önbecsülés központja. Az ásványos csakra nyaklánc lehet sárga köveket tartalmaz, mint például a citrin vagy a sárga jáspis.
Szívcsakra (zöld vagy rózsaszín szín): A szívcsakra a mellkas közepén található, és a szeretet, empátia és együttérzés központja. Az ásványos csakra nyakláncban szerepelhetnek zöld vagy rózsaszín kövek, mint például a rózsakvarc vagy az aventurin.
Torokcsakra (kék szín): A torokcsakra a torkunknál található, és a kommunikáció és az önkifejezés központja. Az ásványos csakra nyakláncban lehetnek kék kövek, például az ásványi kékachát vagy az amazonit.
Homlokcsakra (indigókék vagy lila szín): A homlokcsakra a homlokunknál, a szemöldökünk között helyezkedik el, és a megérzések, az intuíció és a belső bölcsesség központja. Az ásványos csakra nyakláncban lehetnek indigókék vagy lila kövek, mint például az ametiszt vagy a sodalit.
Koronacsakra (fehér vagy lila szín): A koronacsakra a fejtetőn található, és a spirituális kapcsolódást és a magasabb tudatosságot szimbolizálja. Az ásványos csakra nyakláncban lehetnek fehér vagy lila kövek, mint például a hegylánc vagy a ametiszt.
Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
000008
simplepay_hu_v2