Citrin karkötő

Citrin karkötő
Citrin karkötő
Citrin karkötő
Citrin karkötő
Citrin karkötő
Citrin karkötő

A Citrin egy csodálatosan ragyogó sárga ásvány, amely számos spirituális és energetikai tulajdonsággal rendelkezik. Az ásvány nevében is jelen van a napfény és a melegség sugallata, és ennek megfelelően a Citrin hatásai is sokak szerint meleg és pozitív energiát hoznak.

Dupla szálú ipari gumi
Citrin
6 mm
3 900 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

Az egyik kiemelkedő tulajdonsága a Citrinnek az életöröm és a pozitív gondolkodás támogatása. A sárga szín és az ásvány energetikája elősegítheti a boldogságot és a derűt. A Citrin viselése vagy használata segíthet a stressz és szorongás csökkentésében, és fokozhatja az optimizmust.


Ez az ásvány segíthet a kreativitás és az önbizalom serkentésében is. Viselése elősegítheti a kreatív gondolkodást és önmagunkba vetett hitünket, ami hozzájárulhat a pozitív szemlélet kialakításához.


A Citrin energetikailag segíthet a bőség és jólét vonzásában. Sokan úgy érzik, hogy az ásvány segíti az anyagi és pénzügyi területen való előrehaladást, valamint a gazdagság iránti pozitív beállítódást.


Emellett a Citrin támogathatja a szellemi éberséget és a mentális tisztaságot. Az ásvány segíthet a mentális fókusz fenntartásában, és segít abban, hogy a negatív gondolatokat eloszlassuk.

(Az ásványok és kristályok hatásaival kapcsolatos információk többnyire a hagyományos népi gyógyászatból, vallásos hagyományokból vagy az alternatív gyógyászatból származnak, és nem alapulnak szilárd tudományos bizonyítékokon. Az ásványok és kristályok használata önmagában nem helyettesítheti az orvosi kezeléseket. Ha valaki egészségügyi problémával vagy betegséggel küzd, mindig konzultáljon szakképzett orvossal vagy egészségügyi szakemberrel, és kövesse az általuk ajánlott kezelési tervet.)

Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
00107
simplepay_hu_v2