Aura kvarc karkötő

Aura kvarc karkötő
Aura kvarc karkötő
Aura kvarc karkötő
Aura kvarc karkötő
Aura kvarc karkötő
Aura kvarc karkötő
Aura kvarc karkötő
Aura kvarc karkötő

Az aurakvarc egy különleges és gyönyörű ásvány, amely kvarcot tartalmaz és a felületét finoman bevonják fémekkel, például platina, ezüst vagy arany párával. Ennek eredményeként az aurakvarc gyönyörű, csillogó és szivárványos színű felületet kap, amelyet sokan misztikusnak és varázslatosnak találnak.

Dupla szálú ipari gumi
Aura kvarc
6 mm
3 900 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

Az aurakvarc egy kvarc ásvány, amelyet platinasugárzással vagy ezüstgőz-párlattal kezelnek, hogy az ásvány színes fénysugarakat és áttetsző rétegeket kapjon. Ennek eredményeként az aurakvarc különleges, szivárványos csillogást és árnyalatokat kap, amelyek csodálatos és misztikus hatást keltenek.

Az aurakvarc hatásai és jellemzői az aurakvarc egyedi tulajdonságaira és a kvarc és a fémek együttes hatására vezethetők vissza. A következők néhány jellemző hatása:
Energia és spiritualitás: Az aurakvarc erősítheti az életerőt és támogathatja a spirituális fejlődést. Azt tartják, hogy segít az energiaszint növelésében és a belső bölcsességhez való kapcsolódásban.
Lelki békesség és pozitív hangulat: Az aurakvarc híresen a lelki békesség kövének is számít. Viselése segíthet megtalálni a nyugalmat és pozitív energiákat hozhat a viselőjének, ami javíthatja a hangulatot.
Az aurák megtisztítása és erősítése: Az aurakvarc neve is erre utal, mivel azt tartják, hogy segíti az aurák megtisztítását és megerősítését, ami pozitív hatással lehet a viselőjére és környezetére.
Összekapcsolódás a magasabb tudatossággal: Az aurakvarc egyedülálló energiai jellemzői miatt sokan úgy érzik, hogy ez az ásvány segíthet az összekapcsolódásban a magasabb tudatossággal és a spirituális dimenziókkal.
Önbizalom és önelfogadás: Azt tartják, hogy az aurakvarc erősíti az önbizalmat és segít elfogadni és szeretni önmagunkat.

(Az ásványok és kristályok hatásaival kapcsolatos információk többnyire a hagyományos népi gyógyászatból, vallásos hagyományokból vagy az alternatív gyógyászatból származnak, és nem alapulnak szilárd tudományos bizonyítékokon. Az ásványok és kristályok használata önmagában nem helyettesítheti az orvosi kezeléseket. Ha valaki egészségügyi problémával vagy betegséggel küzd, mindig konzultáljon szakképzett orvossal vagy egészségügyi szakemberrel, és kövesse az általuk ajánlott kezelési tervet.)

Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
00109
simplepay_hu_v2