Aqua aura kvarc nyaklánc

Aqua aura kvarc nyaklánc
Aqua aura kvarc nyaklánc
Aqua aura kvarc nyaklánc
Aqua aura kvarc nyaklánc
Aqua aura kvarc nyaklánc
Aqua aura kvarc nyaklánc

Az Aqua Aura Kvarc egy különleges és népszerű kristály, amelyet az ember alkotott és a természetes kvarc kombinációjával hoznak létre azzal a céllal, hogy felerősítse és kibővítse a kvarc energetikai tulajdonságait. Az Aqua Aura Kvarc kék színű, gyönyörű, fénylő felülettel rendelkezik, amely nagyon vonzóvá teszi az ékszerek és nyakláncok készítéséhez.

Viselve közvetlenül a torkánál vagy a szívcsakrában, a kristály energiái közvetlenül hatnak az adott területre, lehetővé téve a pozitív hatások érezhetőbbé válását.

Aqua aura kvarc
11 900 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

Az aurakvarc egy kvarc ásvány, amelyet platinasugárzással vagy ezüstgőz-párlattal kezelnek, hogy az ásvány színes fénysugarakat és áttetsző rétegeket kapjon. Ennek eredményeként az aurakvarc különleges, szivárványos csillogást és árnyalatokat kap, amelyek csodálatos és misztikus hatást keltenek.

Az aurakvarc hatásai és jellemzői az aurakvarc egyedi tulajdonságaira és a kvarc és a fémek együttes hatására vezethetők vissza. A következők néhány jellemző hatása:

Energia és spiritualitás: Az aurakvarc erősítheti az életerőt és támogathatja a spirituális fejlődést. Azt tartják, hogy segít az energiaszint növelésében és a belső bölcsességhez való kapcsolódásban.
Lelki békesség és pozitív hangulat: Az aurakvarc híresen a lelki békesség kövének is számít. Viselése segíthet megtalálni a nyugalmat és pozitív energiákat hozhat a viselőjének, ami javíthatja a hangulatot.
Az aurák megtisztítása és erősítése: Az aurakvarc neve is erre utal, mivel azt tartják, hogy segíti az aurák megtisztítását és megerősítését, ami pozitív hatással lehet a viselőjére és környezetére.
Összekapcsolódás a magasabb tudatossággal: Az aurakvarc egyedülálló energiai jellemzői miatt sokan úgy érzik, hogy ez az ásvány segíthet az összekapcsolódásban a magasabb tudatossággal és a spirituális dimenziókkal.
Önbizalom és önelfogadás: Azt tartják, hogy az aurakvarc erősíti az önbizalmat és segít elfogadni és szeretni önmagunkat.

Az Aqua Aura Kvarc hatásai és jelentése:

Szellemi tisztaság: Segít tisztítani és felszabadítani az elmét a negatív gondolatoktól, az állandó kételyektől és a mentális zavaroktól. Serkenti a pozitív gondolkodást és a tisztánlátást.
Emocionális gyógyítás: Segíthet csökkenteni a stresszt és az érzelmi feszültségeket. Mély belső békét és nyugalmat hozhat létre, valamint segíthet az érzelmi traumák feldolgozásában és leküzdésében.
Kommunikáció és kreativitás: Az Aqua Aura Kvarc segíthet megnyitni a torkcsakrát és támogatja az őszinte és kifejező kommunikációt. Támogatja a kreatív gondolkodást és az önkifejezést.
Intuíció és spirituális kapcsolat: Ez a kristály segíti az intuíciót és az önismeretet. Mélyebb kapcsolatot teremthet a spirituális dimenzióval és segíthet az élet céljának és értelmének megtalálásában.


(Az ásványok és kristályok hatásaival kapcsolatos információk többnyire a hagyományos népi gyógyászatból, vallásos hagyományokból vagy az alternatív gyógyászatból származnak, és nem alapulnak szilárd tudományos bizonyítékokon. Az ásványok és kristályok használata önmagában nem helyettesítheti az orvosi kezeléseket. Ha valaki egészségügyi problémával vagy betegséggel küzd, mindig konzultáljon szakképzett orvossal vagy egészségügyi szakemberrel, és kövesse az általuk ajánlott kezelési tervet.)

Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
000047
simplepay_hu_v2