Angelit karkötő

Angelit karkötő
Angelit karkötő
Angelit karkötő
Angelit karkötő
Angelit karkötő
Angelit karkötő

Az Angelit ásvány, más néven angyalkő, egy kék színű, hűvös árnyalatú kristály, amely sokak szerint spirituális és energetikai hatásokkal rendelkezik. A kék szín az égen és a vízen keresztül kapcsolódik a harmóniához, nyugalomhoz és tisztasághoz, amelyek az Angelit jellegzetes tulajdonságai.

Dupla szálú ipari gumi
Angelit
10 mm
6 900 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

Az Angelit ásvány viselése vagy használata elősegítheti a belső nyugalmat és béketérzést. Az ásvány energetikai hűvös árnyalata megkönnyítheti a stressz és szorongás csökkentését, valamint segíthet a mentális kavargás lecsendesítésében. Az Angelit ásvány energiája olyan, mintha egy lágy takarót húzna a lelkünkre, megkönnyítve a megpihenést és a belső harmóniára való törekvést.


Az Angelit erősítheti az intuíciót és a spirituális kapcsolatot is. A kék szín és az ásvány energetikája összehangolódik a tiszta gondolkodással, ami elősegítheti a mélyebb belső bölcsességhez való eljutást. Sokan úgy érzik, hogy az Angelit segíti őket az inspiráció és az új nézőpontok megtalálásában.

Ezenkívül az Angelit ásvány neve magában hordozza az "angel", vagyis angyal szót, és sokak szerint kapcsolatot teremthet az angyali energiákkal. Sok spirituális gyakorlatban az Angelitet az angyali jelenlét érzésének fokozására és az angyali vezetéshez használják.

(Az ásványok és kristályok hatásaival kapcsolatos információk többnyire a hagyományos népi gyógyászatból, vallásos hagyományokból vagy az alternatív gyógyászatból származnak, és nem alapulnak szilárd tudományos bizonyítékokon. Az ásványok és kristályok használata önmagában nem helyettesítheti az orvosi kezeléseket. Ha valaki egészségügyi problémával vagy betegséggel küzd, mindig konzultáljon szakképzett orvossal vagy egészségügyi szakemberrel, és kövesse az általuk ajánlott kezelési tervet.)


Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
00100
simplepay_hu_v2