Ametiszt csúcs

Raktárkészlet: 1 db
Ametiszt csúcs
Ametiszt csúcs
Ametiszt csúcs
Ametiszt csúcs
Ametiszt - védelem, spirituális tudatosság, harmónia. Akár kezdő kristály, akár tapasztalt szakértő vagy, tudod, hogy az ametiszt egy nagyágyú. Ez a mindenre alkalmas kő okkal népszerű, a védelem amulettjeként ismert ametiszt növeli a spirituális tudatosságot és békésebb lelkiállapotra ösztönöz. Az ametiszt az alacsonyabb rezgéseket harmonikus energiává alakítja át, enyhíti a szorongást és a depressziót azáltal, hogy tisztaságot hoz az elmébe, a testbe és a lélekbe

Forrás:
https://www.mercuryxshop.com/products/amethyst-agate-crystal-tower-2?_pos=4&_sid=20788a7f9&_ss=r
Ametiszt
3 500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Méret
Tömeg
Részletek
Az ametiszt egy olyan ásvány, amely számos pozitív hatással rendelkezik az emberi testre, elmére és lelkire.


Nyugtató és stresszoldó hatás: Az ametisztnek gyengéd és megnyugtató energiái vannak, amelyek segíthetnek csökkenteni a stresszt és a szorongást. A követ sokan meditációhoz használják, hogy segítsenek megnyugodni és a belső békét megtalálni.
Az elme tisztítása és éberség növelése: Az ametiszt hatásának egyik fontos része az elme tisztítása és az éberség növelése. Egyesek úgy gondolják, hogy segít megszabadulni a negatív gondolatoktól és a zavaró érzelmektől.
Intuíció és spirituális fejlődés támogatása: Spirituális szempontból is jelentős hatásai lehetnek. Segíthet fejleszteni az intuíciót és támogatni a spirituális fejlődést, ami lehetővé teszi a mélyebb önismeretet és a lelki növekedést.
Szeretet és empátia: Az ametisztnek híresen az "univerzális szeretet köve" jelzőt is adták. Azt tartják, hogy erősíti a szeretetet, az empátiát és segít az együttérzés kifejezésében.
Álommunka és alvásminőség javítása: Az ametiszt használata sokak szerint javíthatja az álommunkát és az alvásminőséget. Pihentető hatásával hozzájárulhat a jobb alváshoz és a regenerálódáshoz.
Adatok
Raktárkészlet
1 db
Cikkszám
0000235
Méret
6,2 cm
Tömeg
0,036 kg
simplepay_hu_v2