Akvamarin splitteres karkötő

Akvamarin splitteres karkötő

Az akvamarin különleges kékes árnyalata és a splitterek elegáns kombinációja miatt ez a karkötő nemcsak gyönyörű, de energetikailag is kiegyensúlyozott.

Ez a karkötő különleges splitterekből áll, amelyek szépen kiemelik az akvamarin egyedi színét, és egyben az elegancia és a szellemi tisztaság szimbólumai is.

 

A splitterek, amelyek az akvamarin kövek között helyezkednek el, nemcsak esztétikai értéket adnak a karkötőnek, hanem az energetikai áramlást is segítik. A karkötő rugalmas, így könnyen illeszkedik a csuklódhoz, és kényelmes viseletet biztosít mindennapi tevékenységeid során.

Válaszd ezt az akvamarin splitteres karkötőt, hogy magaddal vigyed a harmónia és az elegancia érzését minden nap!

Dupla szálú ipari gumi
Akvamarin
2 500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Az akvamarin, gyönyörű tengerész-kék árnyalatával és kristálytiszta megjelenésével, nem csupán egyedülálló szépségével ragadja meg az emberek szívét, hanem számos pozitív hatásával is elbűvöli őket. Ezen kő híres a tisztaság és harmónia jelképeként, ezért sokan hordják ékszerként a mindennapi életben. Az akvamarin mélyen kapcsolódik a tengerrel, így viselőjének érzéseit is a víz nyugtató erejével ajándékozza meg.

 

Segít feloldani a stresszt és csökkenti a szorongást, miközben serkenti a kreativitást és az empátiát. Az akvamarin energetizáló hatással is bír, növelve a fizikai és szellemi erőnlétet.

 

Azok, akik az akvamarint viselik, gyakran tapasztalják, hogy javul a kommunikációjuk és erősödik az intuíciójuk. A kő segít kiegyensúlyozni az érzelmeket, elősegítve az önismeretet és a belső harmóniát. Emellett támogatja a pozitív gondolkodást és a célok elérésére való koncentrációt.

 

Ez a különleges kő egyfajta spirituális kalauz is lehet, amely segít az egyénnek megtalálni a belső békét és az életben való boldogságot. Ahogy az akvamarin kékjét az ég és a tenger szimbolizálja, úgy az emberi lélek is mélyebb és tisztább vízfelületekhez hasonlóan tündökölhet az ennek a csodálatos kövének köszönhetően.

Adatok
Cikkszám
0000204
simplepay_hu_v2